Matkasse för 2 personer

Matkassar som går att beställa för två personer

För mindre hushåll har det tidigare varit svårt att hitta bra matkassar. Så om man har letat efter en matkasse för 1 person eller en matkasse för 2 personer så har man inte haft mycket att välja bland.

Den främsta anledningen till detta har varit för att vinstmarginalerna per matkasse stiger desto fler personer man beställer för. Nu har det blivit ändring på det, och fler och fler har tagit fram matkassar för 2 personer.

På denna listar vi matkassar som är framtagna för mindre hushåll, det vill säga matkassar för 2 personer. När du beställer en matkasse så får du ta del av spännande och inspirerande måltider, som i de flesta fall även är nyttiga och tillagas från grunden.

Med en matkasse för två personer sparar man både tid och pengar. Tidsbesparingen kommer genom att man slipper stressa iväg till matbutiken. Maten levereras direkt hem till dörren, ofta utan extra kostnad. När man inte är i butiken så undviker man även att plocka på sig onödiga produkter som man egentligen inte behöver, detta är en av anledningarna till att du sparar pengar när du köper en matkasse på internet.

Tidigare var det väldigt få aktörer som hade matkassar för två personer. Nu har några av de större aktörerna lanserat matkassar för denna grupp. Några av dessa aktörer är:

  • HelloFresh Nykomlingen Hellofresh har lanserat en lång rad matkassar för mindre hushåll. Familjekassen, Klassiska Matkassen, Snabbt och enkelt och Vegetariska matkassen är några av de matkassar som finns att beställa för 2 personer.
  • Matkomfort – Matkomfort har inte ett lika stort sortiment av matkassar som många andra, men de håller en väldigt hög kvalitet. Härifrån kan du beställa Matkomforts Premium, Vego Premium (Vegetarisk matkasse), Hälsolådan och Förberedda Familjefavoriter.

  • Linas Matkasse – Även Linas Matkasse erbjuder matkassar för 2 personer. Faktum är att hela deras matkasse-sortiment går att få för två personer. Härifrån kan du beställa Linas Vegetariska Matkasse, Linas Express, Linas Familjekasse, Linas Vegankasse, Klassiskt och Inspirerande, Linas viktväktar-kasse för 2 personer, Enkelt och lättlagat, Laktosfri matkasse för 2 personer, Glutenfri matkasse för 2 personer.
  • ICA Matkasse – ICA har lanserat en matkasse för två personer, nämligen ICA Bistro.
  • Veckansmiddag – Veckansmiddag har ett brett utbud av matkassar, och samtliga matkassar går att beställa för två personer. Några av de matkassar du hittar hos Veckansmiddag är Traditionella matkassen, Barnens matkasse, GI matkassen, LCHF matkassen,  Vegetarisk matkasse, Komfort matkasse, Tredagarskassen, Flexitariankassen, Ekologiska Matkassen och Veganska matkassen.
  • Middagsfrid – Hos Middagsfrid kan du beställa orginalkassen, flexitariankassen och vegokassen för två personer.
  • FamilyFood – FamilyFood är en något mindre men väl omtyckt aktör inom matkassar. Här kan du beställa Kockens Förberedda Låda, LCHF Matkasse, Barnkassen, Familyfoods Matkasse för två personer.
  • Mat & Ro – Hos Mat & Ro kan du beställa flera matkassar för två personer, några av dessa är Vegetariska Ekokassen, Flexitariankassen, Wellnesskassen, Kockens Låda, Barnens bästa kasse, Familjekasse och LCHF-kasse

 

Innehåll

Skribent: Ebba Olsson

Skribent: Ebba Olsson

Jag heter Ebba Olsson och är en 43-årig skribent från Norrland. Jag har en passion för skrivande och en förkärlek för naturen och hundar.
När jag inte arbetar så spenderar jag gärna tid med min familj eller befinner mig ute i naturen med min hund Ebbe.
Kombinationen av min kärlek till mat och naturen gör att jag har en unik perspektiv på livet och det reflekterar jag i mitt skrivande.

Gillar du denna artikel? Dela då gärna med dina vänner!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hellofresh rabattkod:

HELLOAFF1177

Spara upp till 1177 kr på 5 kassar från Hellofresh Gäller endast nya kunder

Annonsering

Matkassekoll.se är en oberoende hemsida för jämförelse av matkassar. Vi samarbetar med många av de företag som finns omskrivna här på hemsidan och erhåller ersättning genom affiliatemarknadsföring. Detta kan komma att påverka i vilken ordning matkassarna listas på denna hemsida.